Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

CITRON mají nové podpisové karty! K dispozici budou už dnes ve ZLÍNĚ, zítra

...ve VELKĚM MEZIŘÍČÍ a na všech dalších koncertech turné „Síla Návratů“!

CITRON, METALINDA, LORETTA – Síla Návratů Tour 2024
  5.4.2024 - ZLÍN – Masters of Rock Café
  6.4.2024 - VELKÉ MEZIŘÍČÍ – Jupiter club
12.4.2024 - ÚSTÍ NAD LABEM – Dům kultury
13.4.2024 - OLOMOUC – S-klub
19.4.2024 - OSTRAVA – Garage Club
20.4.2024 - BRNO – Sono Centrum
26.4.2024 - ČESKÉ BUDĚJOVICE – Kulturní dům Vltava
27.4.2024 - HRANICE – Stará Střelnice

Už dnes večer pokračuje ve zlínském klubu Masters of Rock Café velké jarní turné československých hard´n´heavy titánů CITRON se speciálními hosty, bývalými členy kapely, Jardou Bartoňem a Vaškem Vlasákem, slovenskou METALINDOU a dámskou rockovou formací LORETTA. Součástí programu jsou také autogramiády kapel CITRON a METALINDA, a protože se tyto autogramiády těší obrovskému zájmu fanoušků, připravili jsme pro vás nové podpisové karty kapely CITRON!  


Podpisové karty budou pro vás k dispozici na autogramiádách CITRON už dnes a dále na všech dalších koncertech turné. K vašim podepsaným kapelním cennostem tedy přibude i zbrusu nová kartička, věnovaná právě tomuto památnému turné „Síla Návratů 2024“.


Těšíme se na vás už dnes večer, ve zlínském klubu Masters of Rock Café a zítra, v sobotu 6.4., v klubu Jupiter ve VELKÉM MEZIŘÍČÍ!


Vstupenky na všechny koncerty můžete nadále objednávat na těchto stránkách nebo v sítích Ticketportal, Ticketstream a v obvyklých předprodejích. Dnes i zítra si je budete moci zakoupit také v pokladně u vstupu. Stačí přijít.






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz