Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

KUP SI VSTUPENKU TEĎ – ZAPLAŤ POZDĚJI! Nově u nás můžete využít odloženou platbu,

...platbu na třetiny, nebo splátkový prodej.

Jak jste si mohli všimnout, vyměnili jsme ČSOB platební bránu na Comgate, díky níž došlo na našich webových stránkách ke zlepšení způsobu a také rozšíření platebních metod. Doposud jste u nás mohli zaplatit za vstupenku pomocí benefitních karet UP, Edenred, Sodexo, platbou na fakturu pro svého zaměstnavatele z FKSP a samozřejmě i platební kartou, či na dobírku.


Pokud však zrovna čekáte na výplatu, ale nechcete si některý z našich koncertů nechat ujít, tak NOVĚ budete moc odložit úhradu za váš nákup vstupenek na později, nebo si můžete platbu rozdělit na tři bezúročně splátky.

NOVÉ MOŽNOSTI PLATBY:
Platby kartou. Nově k Apple Pay přidáváme i Google Pay, aby placení bylo ještě jednodušší.

Odložené platby. (Twisto Pay, Skip Pay, PlatímPak)
Nyní máte možnost neplatit za objednávku ihned, ale až po několika dnech. Tato metoda je ideální pro nákupy, které potřebujete ihned, ale preferujete odložit platbu, například do výplaty. Jedná se skvělou alternativou k tradiční dobírce, ale lze jí využít i na e-tickety.
 
Platby na třetiny. (Twisto, Skip Pay, ESSOX)
Rozdělte si platbu za váš nákup na tři bezúročné měsíční splátky. Tento způsob umožňuje snadno rozložit náklady na vaše nákupy bez dodatečných nákladů.

Splátkový prodej. (Cofidis, ESSOX)
Vyberte si počet a výši splátek podle vašich potřeb a možností. Tato flexibilní metoda vám umožní uhradit nákup v pohodlí splátek. Splátkový prodej je perfektní pro ty, kteří preferují rozložit platbu do delšího časového období.
 
Tak neváhejte a pořiďte si své vstupenky ještě dnes na www.metalfest.cz, www.mastersofrock.cz, www.rockcastle.cz a www.pragokoncert.com





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz