Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

FEUERSCHWANZ oslaví na letošním METALFESTU v PLZNI své 20. narozeniny

...představením nové desky!

METALFEST OPEN AIR 2024 – 31.5. – 2.6.2024, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ


Oblíbená banda FEUERSCHWANZ slaví své 20. výročí! A jako dárek si naděluje nové album, tentokrát výhradně nahrané v angličtině! Nové album „Warriors“ vychází 19. dubna a chvíli na to jej kapela představí naživo na letošním, 13.ročníku metalového festivalu METALFEST OPEN AIR, který se koná ve dnech 31.5. – 2.6. 2024 v amfiteátru Lochotín v PLZNI!

Kromě deseti známých hitů nově nahraných v angličtině nabídne „Warriors“ také zbrusu novou skladbu a cover.  

Společenství FEUERSCHWANZ, založené v roce 2004, se v průběhu let vyvíjelo od svých začátků v komedii, po středověký folk-rock a vyzrálo do kapely, se kterou je třeba počítat! Jsou plným právem považováni za jednu z nejžhavějších hudebních seskupení na rock-metalové scéně. Poprvé se dostali na první místo v oficiální německé hitparádě s albem „Memento Mori“ (2021), a tento úspěch dokázali zopakovat i s dalším albem „Fegefeuer“ (2023).

Album „Warriors“ se ohlíží za těmito pozoruhodnými výsledky neúnavné práce a je dalším důkazem toho, že FEUERSCHWANZ výzvy nejen vítá s otevřenou náručí, ale aktivně je vyhledává! Kapela zde hodlá překvapit své fanoušky také zbrusu novou písní a v neposlední řadě i svojí cover verzí klasického Assassin's Creed „Valhalla´Calling“ od Miracle Of Sound, která skvěle zapadá do celkové tvorby a diskografie kapely.

FEUERSCHWANZ vás všechny vezmou do svého strhujícího světa plného hudby, legend a hrdinských skutků, stačí být letos ve správný čas na správném místě, a tím je amfiteátr Lochotín v PLZNI, 31.5. – 2.6.2024!

Festivalové vstupenky, za super cenu, platnou už jen do konce února, kempy a parkování objednávejte na těchto stránkách. Vstupenky jsou v prodeji také v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.  





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz