Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Vzpomínkový akustický koncert LEGENDY LEGENDÁM proběhne v Loučce u Vizovic i letos!

LEGENDY LEGENDÁM 2024 - 7. května 2024, Loučka u Vizovic

Akustický koncert LEGENDY LEGENDÁM 2024 je věnován muzikantům, kteří historicky navštívili obec Loučka u Vizovic, a již byli povolání do "hudebního nebe". Jsou to Jiří Schelinger, Karel Kryl, Sváťa Karásek, muzikanti Citronu - Radim Pařízek, Jindřich Kvita, Standa Hranický, zpěvák Argemy Zbyněk "Bobr" Horák a také Zdeněk Černý a Milan Hanák z kapely Titanic.

Vzdát poctu svým kolegům a kamarádům přijedou dvě "ROCKOVÉ LEGENDY" naší hudební scény.
Art-rocková legenda PROGRES 2, která v letošním roce bude slavit na pódiích již 56. rok s nádhernými písněmi. Do Loučky přijede ve své nejlepší sestavě: Pavel Váně, Miloš Morávek, Roman Dragoun, Zdeněk Kluka a Dalibor Dunovský. A rock`n`roll legenda DOGA, včele se svým frontmanem Romanem "Izzi" Izaiášem, dlouholetým přítelem místního vojenského muzea v Loučce, se po svém megaúspěšném tour v USA a ČR  "Route66" konečně představí poprvé i v Loučce.

Kapely Progres 2 i Doga svým hudebním kolegům a kamarádům vzdají poctu svými největšími hity a to vše v jedinečných akustických verzích.

Výtěžek z koncertu je věnován na stavbu kaple sv. Jana Pavla II. v Loučce, kde budou pravidelně slouženy mše svaté i za umělce, kteří jsou na věčnosti. Součástí kaple bude i největší zvonkohra ve Střední Evropě, která bude sloužit také koncertům.

Začátek 20:00 hodin.

Prodej vstupenek na těchto stránkách a na Obecním úřadě Loučka

Kapacita míst v sále je omezená. >>INFO<<






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz