Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Power-metaloví mistři MASTERPLAN vás zvou novým videem na svůj březnový koncert

... s FIREWIND do ZLÍNA!

FIREWIND, MASTERPLAN - MASTERS OF FIRE Tour 2024 – 14.3.2024 – ZLÍN, Masters of Rock Café

MASTERPLAN už pomalu balí na rozsáhlé evropské turné „MASTERS OF FIRE Tour 2024“ s kapelou FIREWIND, ale ještě před tím vám nyní posílají zbrusu nový song s videem s názvem „Rise Again“!


Po kolosální re-edici jejich nezapomenutelného debutu, který byl znovu vydán v roce 2023 k výročí kapely, sdílí MASTERPLAN svůj nový singl „Rise Again“. Epický, silný a jako první předzvěst nového alba, které bude následovat v né tak vzdálené budoucnosti!


Zakládající člen a kytarista Roland Grapow odhaluje: „Po téměř11 letech ticha jsme připraveni se znovu vtrhnout na heavymetalovou scénu. Chybělo nám publikum a nové emoce. Tato píseň je o tom, jak jsme se cítili během posledního období. Všechno na světě se mění tak rychle, že je někdy velmi těžké pochopit, kam vlastně patříte. Jste talentovaní a hodni úspěchu, ale najednou o sobě začnete pochybovat. A to je velká chyba. Jako obvykle, ve stylu Masterplan, se snažíme být pozitivní, a to je hlavním cílem naší kreativity. Chceme inspirovat naše fanoušky, aby našli sílu překonávat životní výzvy. Rise Again je píseň o naději, životě a lepších věcech, které přijdou, je to jako fénix vstávající z popela.“


14. březen bude ve ZLÍNĚ, Masters of Rock Café ve znamení parádního metalu, setkávání s přáteli a dobré nálady! Přijďte!


Vstupenky na koncert zakoupíte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.


Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz