Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Němečtí heavy-metaloví titáni ACCEPT chystají vydání nového alba!

Live už v létě na MASTERS OF ROCK!

MASTERS OF ROCK 2024 – 11. – 14. 7. 2024, VIZOVICE, Areál likérky R. Jelínek


Legendární ACCEPT jsou zpět a v plné síle! Už 26. dubna vypustí do světa své dlouho očekávané, nové album „H U M A N O I D“, které pak naživo, s obrovským nasazením představí naživo u nás, na jubilejním 20. ročníku festivalu MASTERS OF ROCK ve VIZOVICÍCH! Máte se opravdu na co těšit!

Album opět produkoval Andy Sneap (Judas Priest, Amon Amarth, Testament, Saxon, atd.), v jeho Backstage Recording Studios Ltd. „H U M A N O I D“ je další obrovský hudební počin světové metalové extratřídy ACCEPT, kteří jsou nezpochybnitelným pilířem klasického heavy-metalu pro celé generace posluchačů, jejichž řady s nástupem digitálního věku ještě mnohonásobně narostly! Předchůdce nového alba, deska „Too Mean to Die“ jen upevnila pověst kapely jako jedné z největších a naživo nejvýraznějších metalových kapel na světě!
Nová deska ACCEPT však přináší varování! Sociální média, mobilní telefony, umělá inteligence a naše spoléhání se na technologie nás postupně zbavuje osobitosti. Někteří vědci uvedli, že chtějí implantovat počítačové čipy přímo do lidského mozku, což může úplně vymýtit naši lidskost. Je příliš pozdě? Zašli jsme příliš daleko? ACCEPT posílají své osobité varování tímto novým albem a jeho titulní skladbě, singlu „Humanoid“.

„Trochu se bojím, že se lidstvo ve všech těch věcech ztratí a zmizí,“ říká Wolf Hoffmann. „Lidé se obávají, že skutečné umění brzy zastará, jak se technologie stále posouvá dál a dál. Ty dny, kdy jsme si mysleli – možná jednoho dne, někdy v budoucnu - jsou pryč. Už je to tady! Je to děsivá představa, jak bude svět vypadat za pár let. Budou se lidé vůbec ještě zajímat o skladatele nebo o hloubku a složitost člověka, jeho emocí a jeho výtvory? Jsou dny opravdových, živých umělců sečteny?“

17. studiové album ACCEPT není zuřivě elektrizujícím, koncepčním albem. Zpěvák skupiny ACCEPT, Mark Tornillo (přezdívaný Analog Man) nikdy nebude zastáncem digitálního věku, což vyvažuje titulní skladbu velmi silnými emocemi, křehkostí, zvýrazňováním významných okamžiků, se kterými se setkáváme na své cestě životem a vlastností, které nás činí jedinečnými, lidskými. Člověk cítí a cítí se často i nepříjemně, stárne, vyrovnává se se zraněními, zklamáními a finále, zastávkou pro všechny, je smrt.

„H U M A N O I D“ je album, které cílí na hlavu, srdce, střeva a... ano, i na koule! Zaposlouchejte se sami a najděte si sami svůj názor a postoj…ACCEPT se na vás všechny zcela upřímně těší, až vám své nové dílo představí naživo, třeba právě na velkolepé letní oslavě 20. narozenin festivalu MASTERS OF ROCK ve VIZOVICÍCH! Buďte tam!

Festivalové vstupenky, za super cenu, platnou do konce února, i VIP vstupenky na sezení na nových tribunách objednávejte na těchto stránkách. Vstupenky jsou v prodeji také v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz