Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Speciální hosté jarního turné LORDI odhaleni! Už na konci dubna se v PRAZE a v OSTRAVĚ

...těšte na i bandy ALL FOR METAL a SUPREME UNBEING!

LORDI, All For Metal, Supreme Unbeing – Unliving Pictour Show 2024
22.4.2024 – PRAHA, Klub Roxy
23.4.2024 – OSTRAVA, Garage

Slavná parta hard-rock-metalových monster LORDI pozvala na své jarní evropské monster párty „Unliving Pictour Show Tour 2024“ dva speciální hosty! A tak se 22. dubna v PRAZE, klubu Roxy i 23. dubna, v OSTRAVĚ, klubu Garage těšte, kromě monstrózních metalových příšer LORDI také na bandy ALL FOR METAL a SUPREME UNBEING!

ALL FOR METAL je velmi ambiciózní, neúnavný soubor metalových nadšenců, které českému publiku asi netřeba více představovat. Ač jsou na metalovém poli relativně noví, síla jejich metalu se už dokázala prodrat do mnoha srdcí metalových fanoušků u nás! Dělají vše pro metal a dělají ho dobře. Těšte se na další metalovou jízdu sympatického svalouše Tetzela, jeho charismatického protějšku Antonia a celé této impozantní bandy. All For Metal is metal for all!

SUPREME UNBEING je nevšední rock-metalové bratrstvo, které vás hned na začátku večera vezme do svého tajemného světa kosmických symfonií, za hranice reality. V čele stojí tajemný a podmanivý, éterický zpěvák Zac Red, který se nebojácně noří do hlubin lidské psychiky, aby pochopil její samotnou podstatu. Jeho hlas je melodickým šepotem samotného vesmíru, určený k osvícení a prospěchu lidstva. Nechejte vibrace jejich zvuku rozeznít vaší duší a nechte se přenést do dimenze, kde se všednost rozpouští a neobyčejné se rozvíjí, nechte se pozvat do říše Supreme Unbeing!

Mysteriózní výlet za hranice všednosti, chytlavá metalová nálož a ryzí, strašidelné příběhy vyprávěné metalovými mistry LORDI! Čeká vás soumrak jara, čekají vás nevšední zážitky! Buďte tam!

Vstupenky na oba koncerty směle objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.




Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz