Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Metalová královna DORO vydala nový singl – cover od Metallicy! Live na MASTERS OF ROCK!

MASTERS OF ROCK 2024 – 11. – 14. 7. 2024, VIZOVICE, Areál likérky R. Jelínek


Sympatická a usměvavá, malá velká vládkyně metalového království – DORO, oslaví letos na jubilejním, 20. ročníku festivalu MASTERS OF ROCK ve VIZOVICÍCH své 40. výročí na metalové scéně! Bude to show, na kterou se bude vzpomínat ještě hodně dlouho a DORO pro vás chystá kromě svých největších hitů také spoustu novinek! Jednou z nich bude i nové digitální EP „Conqueress – Extended“, které vyjde už 1. března. Jednou ze skladeb na tomto EP je i cover verze slavné skladby 'The Four Horsemen' od Metallicy.


DORO skladbu komentuje: "Debutové album Metallicy Kill 'Em All právě oslavilo 40. výročí. Stále si pamatuji první koncerty, které jsme spolu hráli v Evropě v polovině osmdesátých let. Kluci z Metallicy (tehdy s Cliffem Burtonem) byli prostě skvělí a rychle jsme se spřátelili. V metalové scéně byl velmi zvláštní duch optimismu, na který moc ráda vzpomínám. Proto jsem znovu nahrála 'The Four Horsemen', jednu z raných klasik Metallicy. Stále tu píseň zbožňuji."


Poslechněte si skladbu na všech platformách >>ZDE<<


EP „Conqueress – Extended“ si můžete předobjednat >>ZDE<<


MASTERS OF ROCK letos slaví 20. let, oslavte to spolu s těmi největšími hvězdami, které se k oslavám připojují! 20 let nás spojuje metal, to je proklatě velký důvod k oslavě! Buďte součástí!


Festivalové vstupenky, za super zaváděcí cenu, platnou už jen do pozítří (!) a nové, VIP vstupenky na sezení na třech tribunách, objednávejte exkluzivně na těchto stránkách!




Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz