Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Novinka festivalového shopu na ZIMNÍM MASTERS OF ROCK ve ZLÍNĚ– kávové balíčky!

ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2023 – sobota, 2.12.2022 – 11:30 - ZLÍN, hala Datart

Milí fanoušci, představujeme další novinku, která na vás bude čekat už tuto sobotu, 2.12. ve festivalovém obchůdku ve velkoformátovém stanu u haly Datart na letošním ZIMNÍM MASTERS OF ROCK festivalu! Balíčky s vůní a chutí kávy! 

Na všech 3 našich letních festivalech (METALFEST, MASTERS OF ROCK a ROCK CASTLE) jsme vám letos představili festivalovou novinku - voňavé a silné festivalové kávy v originálním festivalovém designu. Jednalo se o jeden z nejžádanějších výrobků, a tak jsme pro vás všechny 3 festivalové kávy zabalili do jedné krabice a na ZIMNÍM MASTERS OF ROCK na vás bude čekat speciální limitovaná, můžeme říci, vánoční edice těchto vynikajících festivalových káv! Milovníků kávy je mezi vámi hodně a věříme, že vám tato novinka festivalového obchůdku udělá radost! 

Tak neváhejte a nasměrujte příští sobotu své první kroky třeba právě sem, do festivalového shopu! Ten bude umístěn tradičně ve velkém venkovním stanu u haly. Kromě kávových balíčků tady najdete i zbrusu nové DVD MASTERS OF ROCK 2023 za super zaváděcí cenu 350,-Kč, která bude platit jen v tento den a v prodeji tady budou také první výroční festivalová trička a mikiny MASTERS OF ROCK – 20. let spolu! 

Stavte se, obchůdek bude plný tipů na dárky pro všechny rockery a rockerky! Festivalový shop pro vás otvírá v sobotu 2.12. už v 11 hodin dopoledne a platit zde budete moci i kartou! 

Uvnitř haly, v zadní části plochy, pak najdete také již tradiční stánek s merchanandisingem účinkujících kapel Zimního Masters of Rock 2023.  

Vstupenky na ZIMNÍ MASTERS OF ROCK můžete ještě stále objednávat na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal. 




Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz