Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Německé metalové komando PRIMAL FEAR dorazí na festival ROCK CASTLE 2024!

ROCK CASTLE 2024 – zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 15. – 17. 8. 2024


4. ročník mezinárodního rock/metalového festivalu ROCK CASTLE v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ (15. – 17.8.2024, zámecký park) potvrzuje další metalovou pecku! Německé power-metalové tradicionalisty PRIMAL FEAR se svou letošní super úspěšnou deskou „Code Red“!

Fénix vstávající z popela je velmi často citovaným motivem v kulturní historii. Málokdy se to však hodí tak dobře jako nyní, ve spojení s triumfálním návratem PRIMAL FEAR. Akorát v tomto případě tu máme ocelového orla povstávajícího z popela: Jejich letošní nové album „Code Red“, jejich 14 studiové album, je úspěšným znovuzrozením a tvrdou metalovou lekcí zároveň. Je to živoucí důkaz léčivé síly hudby a síly metalového bratrství.  Na „Code Red“ přináší PRIMAL FEAR to nejlepší z celé své dosavadní kariéry! PRIMAL FEAR se vrací, silnější než kdy jindy a jasně dokazují, že power-metal nikdy nezemře! Mimo jiné i proto, že jsou tady právě oni, metalové bratrstvo PRIMAL FEAR, kteří budou tento plamen nejen udržovat naživu, ale budou ho stále živit až do síly opravdové metalové vatry! Silní, nekompromisní, 110% PRIMAL FEAR vám přijedou předat svoji energii na srpnový ROCK CASTLE 2024 festival!

15. – 17.8.2024 zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV! Buďte tam!

Festivalové vstupenky, za stále super cenu, platnou do konce listopadu, campy a parkování můžete objednávat zatím stále pouze na těchto stránkách!





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz