Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Jedna z hvězd festivalu ROCK CASTLE 2024, kapela EPICA vám posílá nové live video!

ROCK CASTLE 2024 – zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 15. – 17. 8. 2024

Už 6. října bude konečně k dispozici nové digitální EP „Live At The AFAS Live“ od hvězdných Holanďanů EPICA, kteří se v naprosto exkluzivním show pro ČR představí také příští rok v srpnu na 4. ročníku mezinárodního rock-metalového festivalu ROCK CASTLE v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ! Je to sice ještě daleko, ale na ty vzrušující vibrace a dechberoucí nádheru z jejich live show se můžete naladit už dnes. Podívejte se na jejich nové live video „Beyond The Matrix“.


Coen Janssen komentuje: „Toto je naše ‚ultimátní‘ živá skladba! Zatím jsme nenašli publikum, které by si během refrénu neposkočilo. Dokážete si představit, jak úžasně to vypadalo vidět celý AFAS skákat současně?! Skvělý pohled na zakončení show plné adrenalinu!!”


EPICA, která se chystá do studia, aby opět tvořila něco výjimečně krásného a energického, si v létě odskočí jen na pár, velmi pečlivě vybraných festivalů po Evropě. ROCK CASTLE mezi ně patří! Těšte se!


Festivalové vstupenky, za super zaváděcí cenu, platnou do konce září, nebo do vyprodání této první emise vstupenek, objednávejte exkluzivně na těchto stránkách.
Kempy a parkování jsou k dostání rovněž pouze na těchto stránkách!


Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz