Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

BEAST IN BLACK lákají na svůj lednový koncert ve ZLÍNĚ novým, strhujícím live klipem!

BEAST IN BLACK, GLORYHAMMER, Brothers of Metal – ZLÍN, hala Datart, 21. 1.2024

Festivalová sezóna skončila a mezinárodní metalová velmoc BEAST IN BLACK se už začala připravovat na další kolo koncertů, které je zavede do USA, Kanady a po novém roce, 21. ledna i do ZLÍNA, sportovní haly Datart!  
Kapela nyní posílá svým fanouškům nový, přímo strhující videoklip k písni 'To The Last Drop Of Blood', z jejich posledního alba „Dark Connection“.


Buďte svědky obrovského talentu a bezkonkurenční chemie, která vzniká po zapojení každého člena kapely. Přesně tak vzniká nezapomenutelný koncertní zážitek! Na novém videu krásně vidíte dynamická sóla a dechberoucí vokální výkon, vidíte BEAST IN BLACK na vrcholu jejich hudební cesty.


Kapela to komentuje: "Jak narážíme na stále větší pódia před desítkami tisíc fanoušků, síla Beast se stále uvolňuje! Chceme také ukázat toto šílenství těm lidem, kteří nás nikdy neměli možnost vidět naživo. Proto jsme vybrali silnou skladbu z našeho posledního alba Dark Connection a požádali jsme Damiena Dausche, aby ji natočil na některých našicich vystoupeních posledního turné. Nyní vám můžeme s hrdostí představit videoklip k 'To The Last Drop Of Blood'! Doufáme, že do vašeho domova vnese pocit velké arény."


Hned z kraje roku 2024 se s BEAST IN BLACK potkáme naživo i my, 21. ledna dorazí spolu s válečníky GLORYHAMMER a silných bratrů metalu BROTHERS OF METAL do ZLÍNA, haly Datart v rámci jejich velkolepého spojení nazvaného GLORY AND THE BEAST Tour 2024!


Už máte lístek? Pokud ne, tak hurá na to. Objednávat můžete na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal!


Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz