Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Melodic-death-metalová mašina KATAKLYSM přiveze v únoru 2024 svého Goliáše do ZLÍNA!

KATAKLYSM, FLESGOD APOCALYPSE, Stillbirth – 18. 2. 2024 – ZLÍN, Masters of Rock Café

Jedinečný, silný, nekompromisní, agresivní, devastující, zběsilý a spalující melodic-death-thrash metalový Goliáš zaútočí 18. února ve zlínském klubu Masters of Rock Café! Jeho rodiči jsou kanadští drsní kluci KATAKLYSM, kteří už víc jak 30 let devastují svým vášnivým a hlasitým death-metalem uši i duše metalistů po celém světě. „Goliath“ je jejich 15. album v řadě a je tak brutálně nekompromisní, až je nezapomenutelné! KATAKLYSM řežou jak dobře namazaná motorová pila, nezpomaluje, neodpočívá, řeže a drtí vše, co mu přijde do cesty!


Ikonická bitva Davida a Goliáše se prolíná celým albem a ten děsivý neklid před bitvou začíná právě teď! Vstupenky, za super zaváděcí cenu, platnou do 15.12.2023, jsou právě v prodeji! Teď je to na vás, přátelé, jak tahle bitva dopadne!


KATAKLYSM si s sebou na turné berou své dlouholeté přátele symphonic-death metalové mistry z Itálie FLESHGOD APOCALYPSE a německou brutálně death-metalovou Tsunami STILLBIRTH s novými kousky.


18. února to bude ve ZLÍNĚ, Masters of Rock Café naprosto devastující metalový večer! Zvládnete to? Věříme vám!


Vstupenky, za super cenu, platnou do 15.12. objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal v průběhu dnešního dne!





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz