Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

FREEDOM CALL vtrhnou na MASTERS OF ROCK s překvapením! Mrkněte na pozvánku

...od Chrise BAYE!

MASTERS OF ROCK 2023 – 13. – 16. 7. 2023 – areál likérky R. Jelínek, VIZOVICE

Německá power-metalová banda FREEDOM CALL jejíž usměvavou tváří je neúnavný metalový dříč Chris BAY, figuruje v programu festivalu MASTERS OF ROCK již poněkolikáté a pokaždé dokáží něčím překvapit, pokaždé pro vás mají něco nového, pokaždé jsou to dobré zprávy, úsměv, pořádná dávka energie a hlavně, poctivý metal! Těsně před vypuknutím festivalu, 14. července, vydají FREEDOM CALL live-album / Blu Ray "The M.E.T.A.L. Fest", který natočili v loňském roce na Metalfestu v Plzni, kde Chris BAY letos zazpíval se svou akustickou kytarou, ve světové premiéře song věnovaný právě tomuto festivalu! Ale zpět k „Masters“, tady doputuje sympaťák Chris BAY s celou svou kapelou a novou live desku představí live! Nová studiovka je pak v plánu na konec srpna, a tak zde bude odhaleno možná ještě něco víc, než zmíněné nové livko…uvidíme, FREEDOM CALL dokáží vždy překvapit!  


Mrkněte na videopozvánku od Chrise BAYE, natočenou na loňském ZIMNÍM „Masters“ a těšte se, ve VIZOVICÍCH bude zase veselo!


Festivalové a nově i jednodenní vstupenky na „Masters“, za cenu platnou do konce června, objednávejte na těchto stránkách nebo v sítích Ticketportal, Ticketmaster, Ticketstream či GoOut.


Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz