Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

POZOR! Spouštíme elektronické vstupenky!

Dlouhé čekání je za námi. Konečně je tady to, co jste si už dlouho přáli. Zavádíme možnost nákupu elektronických vstupenek. Po úspěšném dokončení veškerých technických výzev jsme od dnešního dne připraveni spustit tuto dlouho očekávanou možnost nákupu vstupenek.
 
Jak na to? Pro nákup elektronické vstupenky jednoduše vyberte požadovanou akci (za předpokladu, že je na danou akci dostupná možnost elektronické vstupenky). Po výběru akce budete mít možnost vybrat si způsob doručení "Elektronická vstupenka (print@home)". Následně vyplňte registrační údaje a proveďte platbu online.
 
Naš poplatek za zpracování elektronické vstupenky patří k nejnižším na trhu.
Po úspěšné platbě budou vaše vstupenky přístupné ve vašem uživatelském účtu.
 
Doporučujeme vám stáhnout si a bezpečně uložit zakoupené vstupenky! Máte možnost si je stáhnout ve formátu klasické A4 (PDF) pro tisk nebo v digitálním formátu (PKpass) pro uložení do Apple Peněženky.
 
Na samotné akci pak už bude stačit, jen nechat si načíst kód vstupenky a máte hotovo. Už nikdy svou vstupenku neztratíte!
 
Nadále samozřejmě zůstává možnost zakoupit si klasické, tištěné vstupenky, volba je jen na vás. Je však důležité si uvědomit, že po provedení objednávky, již není možné změnit formu vstupenky!
 
Prosím, vezměte na vědomí některá omezení:
-    Elektronické vstupenky nejsou dostupné pro události s pevně stanoveným sezením, případně pro akce, kde to z technických důvodů není možné (u každé akce je informace o dostupnosti formy vstupenek).
-    Elektronické vstupenky nelze kombinovat v jedné objednávce s jiným zbožím z našeho e-shopu nebo s tištěnými vstupenkami. V takovém případě prosím svou objednávku rozdělte.

Těší nás, že jsme konečně mohli vyslyšet vaše přání a nákup vstupenek vám zase o něco usnadnit.

Těšíme se na vás na našich koncertech a festivalech!



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz