Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

METALFEST 2023 – upozornění na letošní novou organizaci parkování a stanování!

METALFEST OPEN AIR 2023 – 2. – 4. 6. 2023, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ


Milí fanoušci, množí se nám dotazy, jak je to letos s parkováním a stanováním na METALFESTU v PLZNI. V pátek (26.5.) jsme k této otázce vydali podrobný článek plný důležitých informací a instrukcí. Dnes už bychom k tomu rádi jen dodali a zopakovali, že pokud nemáte zakoupený ke stanování „Modrý“ nebo „Zelený“ camp, který je v bezprostřední blízkosti festivalového areálu a který není určen k parkování (!) a pokud nemáte zakoupeno parkování na parkovišti „Na Jíkalce“ (nedaleko festivalového areálu), ke kterému se váže stanování na veřejném tábořišti „Na Jíkalce“, prosíme, využijte k parkování a stanování velmi přijemný autocamp Ostende Bolevák, který je plně vybaven všemi službami a ze kterého jsme pro vás zřídili pravidelnou kyvadlovou dopravu do festivalového areálu a zpět! (Jízdní řád festivalové kyvadlovky >>ZDE<< i v obrázku!)


Pročtěte si informace na festivalovém webu www.metalfest.cz, kde najdete mapy festivalového areálu i okolí, kde jsou zaznačeny všechny campy a veřejná tábořiště, najdete i další možnosti parkování a všechny důležité informace k organizaci festivalu.


Je to letos zkrátka prostě trochu jinak, než jste byli dosud zvyklí, ale festival i jeho okolí se neustále vyvíjí a změny jsou někdy nezbytné. Děkujeme za pochopení a doufáme, že si letošní METALFEST užijete minimálně stejně dobře, jako vždy!


Festivalové i jednodenní vstupenky už můžete ode dneška objednávat pouze v sítích Ticketeportal, Ticketmaster, Ticketstream, Plzeňská vstupenka či GoOut! Festivalová pokladna na místě otevře v pátek 2.6. v 9 hodin ráno a vstupenky zde budou také ještě k dostání (Platba pouze v hotovosti!).  





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz