Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Český zástupce na Ronnie James Dio Stage letošních „Masters“, DARK GAMBALLE,

...vydali nový singl!

MASTERS OF ROCK 2023 – 13. – 16. 7. 2023 – areál likérky R. Jelínek, VIZOVICE

Ani domácí rock-metalová scéna nestagnuje a stále se v ní něco děje…tak například naši staří známí, kultovní kapela DARK GAMBALLE vypustila do světa nový singl „Špatné věci“ se zajímavým videem. Kluci pracují na novém albu, které se začíná rýsovat a na „Masters“ se jistě dočkáme nějakých novinek!


Kapela o singlu: „Jak se stane, že se normální člověk změní v démona? Můžeme polemizovat, jak specifikovat „normálního člověka“, ale o tom tahle píseň není. Řídit s dvojkou v krvi, pak to přerazit něčím, co tě dostane do pohody. V herně urazit všechny včetně hajzlbáby, zpívat We Are the Champions ve tři ráno v městské kašně, probudit se v poledne v parku s cizí holkou úplně švorc, bez klíčů, dokladů a s obrovským prázdným oknem v hlavě, tak to umí jen ti největší hráči. Samotný klip se zaměřuje na hrající členy DG, hrátky s časem, zpomalování a zrychlování, které dodávají obrazu lehce bláznivou, psychedelickou trip atmosféru. Nový singl a klip je první vlaštovkou z připravovaného nového alba s pracovním názvem Dobrý lhář. Napište nám své názory, jak vám nová píseň šmakuje.“


Tak do toho přátelé, poslouchat kvalitní muziku, zdravě jíst, chodit ven a hodně spát, ať vám ten čas, co ještě do startu festivalu MASTERS OF ROCK zbývá hezky pěkně utíká.


Festivalové vstupenky, za super cenu, platnou do konce května, objednávejte na těchto stránkách nebo v sítích Ticketportal, Ticketmaster, Ticketstream či GoOut.




Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz