Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Účastník letošního MASTERS OF ROCK festivalu, kapela FEUERSCHWANZ, vydala nové video!

MASTERS OF ROCK 2023 – 13. – 16. 7. 2023 – areál likérky R. Jelínek, VIZOVICE

Folk-metaloví FEUERSCHWANZ vydají svou novou desku „Fegefeuer“ 7. července, tedy těsně před vypuknutím letošních „Masters“, kam ji, pěkně zčerstva, dojedou s energií a vtipem sobě vlastním představit! Žhavit formu můžete ale už nyní, s jejich druhým singlem „Berzerkermode“ a oficiálním hudebním videem. Tato chytlavá vikingská párty hymna vás vyzývá, abyste se připojili k oslavě a „pařili jako Vikingové“. Je to zábavné hudební video, plné akce a lze v něm zahlédnout prvky influencera scottywartootha, známého také jako TikTok Jesus, a kulturistů – včetně Miss Universe!


Novou desku "Fegefeuer" si můžete už nyní předobjednat >>ZDE<<


FEUERSCHWANZ o epickém novém hudebním videu: „Pumpujte svaly jako vikingové – Feuerschwanz jsou v režimu berzerker! Naše poslední práce je o bojové maskulinitě, ostřílených rádoby bojovnících a valkýrách na steroidech. Na oslavu ultimátní Berzerker party se pravděpodobně nejslavnější dweeb v historii světa stane proteinem nabitým kulturistou v posilovně Vikingů! Tohle doma nezkoušejte. Berzerker režim ON!“


MASTERS OF ROCK 2023 se blíží! Už za 2 měsíce ožijí VIZOVICE zase tou neopakovatelnou festivalovou atmosférou plnou zábavy, radosti, pohody, a hlavně plnou super muziky! Nenechte si to ujít!


Festivalové vstupenky, za cenu, platnou do konce května, můžete objednávat na těchto stránkách nebo v sítích Ticketportal, Ticketmaster, Ticketstream či GoOut.




Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz